Apua siitepölyallergiaan

Kaupallinen yhteistyö Sabora Pharma

Ihanaa, kun kevät taas on tullut! Lisääntyvä valon määrä antaa niin paljon lisäenergiaa ja muutenkin päivät tuntuvat paljon pidemmiltä, kun ei heti töistä päästyä ole pimeää. Ulkoilu tuntuisi aivan ihanalta idealta, mutta inhottavat siitepölyallergiat saavat miettimään ulkoiluintoa uudelleen. Sisällä kököttäminen taas saa aikaan harmituksen siitä, että tuhlaan harvinaisia hyviä ilmoja sisätiloissa.

Vielä lapsena minulla ei ollut juuri mitään allergiaoireita, mutta teini-iässä ne puhkesivat sitten oikein kunnolla! Silmäni kutisivat ja punoittivat aivan järkyttävästi, aivastelin, minkä kerkesin ja koko olo oli allergiasta turvonnut ja tukkoinen. Allergialääkkeillä ja ulkoilun välttelyllä sain silloin oireet minimiin.

Kun tulin raskaaksi ensimmäisen kerran tajusin, että voi ei, en voi käyttää juuri mitään allergialääkkeitä! Mutta jostain syystä lasten saannin jälkeen oireeni ovat hieman lieventyneet vaikkakaan eivät kokonaan poistuneet.

Tänä keväänä käytössäni on ollut Allervexin silmäsuihkeet ja allergiaa helpottavat tabletit.

Tuosta silmäsuihkeesta on tullut ihan ehdoton suosikkini, sillä se helpottaa allergian vaivaamia silmiä hetkessä ja tuo raikkaan olon. Suihketta suihkautetaan suljettujen silmien päälle 3-4 päivää peräkkäin, kuitenkin maksimissaan 30 päivää yhteen putkeen. Sen sisältämät ainesosat kosteuttavat tehokkaasti silmiä ja silmäluomia ja näin virkistävät oloa.

Yleisesti allergia-aikana inhokki-tuotteeni onkin olleet silmäipat, koska en saa niitä koskaan osumaan oikeaan kohtaan ja tietenkin onnistun räpäyttämään silmiä juuri väärässä kohtaa, jolloin koko silmämeikki suttaantuu. Lisäksi tipan silmään tähtääminenkin tuntuu inhottavalta. Tämä suihke ei onneksi sellaista tähtäilyä vaadi ja meikitkin on pysyneet siistinä.

Suihketta voi käyttää muuten myös yli kuusivuotiaat lapset! Meidän pojilla ei ainakaan vielä ole ilmennyt allergia-oireita, mutta tämä suihke kyllä tulee varmasti käyttöön, jos oireita heillä ilmenee, koska lapsille silmätippojen tiputtelu se vasta hankalaa onkin!

Suihke kulkee myös näppärästi mukana laukussa hätäapuna oireiden pahasti iskiessä ja sitä on helppo suihkia milloin missäkin.

Allervexin tabletit olivat hieman erilaisia, kuin allergialääkkeiden, joihin olin tottunut. Näiden tablettien sisältämä perilla tukee elimistön luonnollista puolustuskykyä ja D3-vitamiini puolestaan edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Näiden lisäksi tabletit sisältävät kversetiiniä, joka on Japanin pagodipuun kukinnoista saatava flavonoidi ja perilla puolestaan on kuivauutetta, jota saadaan perilla frutescens –kasvista. Perilla sisältää runsaasti rosmariinihappoa ja muita flavonoideja, kuten luteoliinia, apigeniinia ja krysoeriolia.

Tabletit tulisi ottaa veden kanssa aterian yhteydessä ja yksi tabletti päivässä riittää. Tabletteja ei tulisi murskata tai pureskella, koska niiden rakenne on suunniteltu niin, että ne vapauttavat ainesosia kontrolloidusti. Itse olen napannut tabletin aina iltaisin, jolloin olen kokenut ylipäätänsä allergialääkkeiden tehoavan paremmin, sillä kun saan nukuttua, niin se parantaa muutenkin seuraavan päivän oloa ja lääkkeen teho on riittänyt yön lisäksi pitkälle päivään!

Allervexin tabletteja saa antaa myös yli kolmevuotiaille lapsille, joilta tabletin nieleminen onnistuu!

Näillä kahdella tuotteella olen nyt pärjännyt kevään pahimman allergia-ajan yli loistavasti. Itselleni koivu ja leppä ovat ne pahimmat allergianaiheuttajat ja nyt ainakin koivun pölyjä tuntuu olevan paljon ilmassa. Nyt kun ei pysty näiden vallitsevien rajoitusten takia liikkumaan kaupungilla kahvittelemassa, onkin ollut mukava käydä puistossa kävelykahvilla ja istuskella nauttimassa auringosta anopin takapihalla.

Allervexin sivuilta pääset muuten lukemaan vielä lisätietoa siitepölyallergiasta ja tuotteiden toiminnasta!

Kuinka moni teistä kärsii allergioista näin keväisin?

<3: Pinja

Huom! Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter